Bedrijfsvideo

versterken van

merknaam

7042 Storytellers | video producties | video marketing
Versterking van

Imago intern en extern

Elk bedrijf heeft een boodschap visie of missie  die verteld dient te worden. Een bedrijfsvideo is daarvoor de ideale en onmisbare marketingtool. Een goede Bedrijfsvideo versterkt het imago intern en extern. Wij hebben diverse organisaties geholpen hun verhaal te verfilmen en hun imago en merknaam te versterken. Samen met de klant doelstellingen bepalen en videoconcepten creëren. Dat is wat wij als Storytellers doen. Wij begeleiden het totale creatieve proces van concept tot de uiteindelijke bedrijfsvideo. Neem daarom nu contact op met 7042 Storytellers.

Dit krijg je als klant

Als storytellers vertalen we jouw verhaal. Wij helpen je doelstellingen en uitdagingen te verwezenlijken. Het vereenvoudigen van het ongelooflijk complexe.

  • Duidelijke planning en stappenplan
  • Heldere prijsafspraken
  • Professionele kwaliteit video en audio
  • Bedrijfsvideo die inspireert en activeert
  • Professionele drone opnames

Overige video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

Laat je overtuigen 

No cure no pay

Wij horen regelmatig dat bedrijven het een hoge drempel vinden om te starten met video marketing. Dit vinden wij jammer te horen, juist omdat video marketing kan helpen je bedrijf te laten groeien. Om deze drempel zo laag mogelijk te maken bieden wij een “No cure no pay” mogelijkheid. Wij maken een korte bedrijfsimpressie zonder afname- betalingsverplichting. Je betaalt alleen als je de video afneemt. Wil je de video niet afnemen vinden we dat natuurlijk jammer maar zijn er verder geen betalingsverplichtingen voor je aan verbonden.

Neem contact met mij op

Ik wil graag een bedrijfsvideo laten maken

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

overtuigd?

neem dan contact op