Dronevideo

een ander

perspectief

7042 Storytellers | video producties | video marketing |
Versterking vanuit de lucht

Maakt je video rijker

Drones zijn actueel. Veel bedrijven willen dan ook een dronevideo of drone opnames. Luchtvideografie maakt een video rijker en zorgt voor perspectieven die voorheen niet mogelijk waren. Door de opkomst van de drones is deze techniek nu ook inzet en -betaalbaar geworden, voor kleinere videoproducties. Wij hebben onze eigen gecertificeerde drone piloot en vliegen met een DJI Inspire 1 uitgerust met een 4k camera. Verbreed je video met een ander perspectief.

Dit krijg je als klant

Als storytellers vertalen we jouw verhaal. Wij helpen je doelstellingen en uitdagingen te verwezenlijken. Het vereenvoudigen van het ongelooflijk complexe.

  • Duidelijke planning en stappenplan
  • Heldere prijsafspraken
  • Professionele kwaliteit video
  • dronevideo die inspireert en activeert
  • Professionele drone opnames

Overige video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

Laat je overtuigen

No cure no pay

Wij horen regelmatig dat bedrijven het een hoge drempel vinden om te starten met video marketing. Dit vinden wij jammer te horen, juist omdat video marketing kan helpen je bedrijf te laten groeien. Om deze drempel zo laag mogelijk te maken bieden wij een “No cure no pay” mogelijkheid. Wij maken een korte bedrijfsimpressie zonder afname- betalingsverplichting. Je betaalt alleen als je de video afneemt. Wil je de video niet afnemen vinden we dat natuurlijk jammer maar zijn er verder geen betalingsverplichtingen voor je aan verbonden.

Neem contact met mij op

Ik wil graag luchtvideografie inzetten voor mijn bedrijf

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

overtuigd?

neem dan contact op