Instructievideo

helder en duidelijk

7042 Storytellers | video producties | video marketing |
Uitleg over

Jouw product of dienst

Een instructievideo is de meest effectieve manier om uitleg te geven over jouw product of dienst. Of het nou om een apparaat, voertuig, cursus of een app gaat. Wij zorgen altijd dat de boodschap duidelijk overkomt. Hiervoor maken we gebruik van moderne video- en geluidsapparatuur. En als we echt de hoogte in moeten zetten we onze drone in. Wij kunnen voor elk budget een passende productvideo maken die aansluit bij jouw doelen. Neem nu contact op en zorg dat jouw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

Dit krijg je als klant

Als storytellers vertalen we jouw verhaal. Wij helpen je doelstellingen en uitdagingen te verwezenlijken. Het vereenvoudigen van het ongelooflijk complexe.

  • Duidelijke planning en stappenplan
  • Heldere prijsafspraken
  • Professionele kwaliteit video en audio
  • Instructievideo die inspireert en activeert
  • Professionele drone opnames

Overige video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

Laat je overtuigen

No cure no pay

Wij horen regelmatig dat bedrijven het een hoge drempel vinden om te starten met video marketing. Dit vinden wij jammer te horen, juist omdat video marketing kan helpen je bedrijf te laten groeien. Om deze drempel zo laag mogelijk te maken bieden wij een “No cure no pay” mogelijkheid. Wij maken een korte bedrijfsimpressie zonder afname- betalingsverplichting. Je betaalt alleen als je de video afneemt. Wil je de video niet afnemen vinden we dat natuurlijk jammer maar zijn er verder geen betalingsverplichtingen voor je aan verbonden.

Neem contact met mij op

Ik wil graag een instructievideo laten maken

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

overtuigd?

neem dan contact op