Laat je overtuigen

No cure no pay

Wij horen regelmatig dat bedrijven het een hoge drempel vinden om te starten met video marketing. Dit vinden wij jammer te horen, juist omdat video marketing kan helpen je bedrijf te laten groeien. Om deze drempel zo laag mogelijk te maken bieden wij een “No cure no pay” mogelijkheid. Wij maken een korte bedrijfsimpressie zonder afname- betalingsverplichting. Jij betaalt alleen als je de video afneemt. Zo kun jij met jouw bedrijf op een laagdrempelige manier kennismaken met videomarketing en de mogelijkheden. Hebben we jou niet kunnen overtuigen en wil je de video niet afnemen vinden wij dat natuurlijk jammer maar zijn er verder geen betalingsverplichtingen voor je aan verbonden.

Hoe werkt het

Hieronder hebben we kort de stappen aangegeven hoe wij te werk gaan en wat je mag verwachten. Tijdens het intake gesprek geven we uitleg en laten we voorbeelden zien. Ook zullen we praktische tips geven omtrent voorbereiding van de draaidag.

  • Een intake van maximaal 2 uur vooraf aan draaidag.
  • Wij komen 1 dag op 1 locatie filmen
  • Wij maken een bedrijfsimpressie video. Van maximaal 2 min.
  • Wij monteren en presenteren je een complete video

Dit alles doen wij zonder enige afname of betalingsverplichtingen.

Ik ben overtuigd

Mocht je na de presentatie zijn overtuigd door de gemaakte bedrijfsimpressie video die wij voor jouw bedrijf hebben gemaakt. Kun je de video voor €1485,- excl. BTW van ons afnemen.

Je krijgt de video in Full Hd aangeleverd om je bedrijf online en offline mee te promoten.

Onze enige voorwaarden

We gaan ervan uit dat we je hebben overtuigd. Mocht dit toch niet het geval zijn, spreken we af dat wij het gemaakte videomateriaal voor onze eigen promotie doeleinden mogen gebruiken, zowel online als offline. Dit is de enige voorwaarden die wij stellen als compensatie voor de tijd en inspanning die wij hebben geleverd.

Neem contact met mij op

Ik wil graag overtuigd worden!

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

Video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

overtuigd?

neem dan contact op