Onze aanpak

Voor wie

7042 storytellers is een video productie en marketing bedrijf. Wij verbinden mensen, bedrijven, producten en ideeën via videoverhalen die inspireren en activeren. We zijn actief in vrijwel elk genre van videoproductie, waaronder bedrijfsimpressies, update video’s en evenementenverslaggeving, om er maar een paar te noemen.

Wat maakt ons uniek

7042 Storytellers weet met haar gecombineerde kennis als videograaf én specialist op het gebied van video marketing een videoverhaal uniek te maken. Door het inzetten van de juiste online kanalen, gaat het videoverhaal voor je werken. Zo wordt je video een videoverhaal dat inspireert en activeert.

Hoe wij te werk gaan

Wij zijn innovators: weten hoe iets altijd al is gedaan, betekent nog niet dat je het op die manier moet doen; voor ons is het een startpunt om iets nog beter te doen. Een leuke of mooie video maken kunnen meerdere partijen. Maar een videoverhaal ontwikkelen en produceren die je doelgroep inspireert en activeert, dat kunnen er maar weinig. We luisteren heel goed naar je verhaal om precies te kunnen begrijpen wat je met video wilt bereiken.  Pas als we je verhaal helemaal begrijpen gaan we aan het werk.

Video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

Project aanpak

In 5 overzichtelijke stappen

1) Ontdekking

Ontdekking is waar we ons onderzoek doen. Dit deel van het proces heeft alles te maken met je leren kennen en een beter perspectief krijgen van je doelen voor de video. De eerste stap van het vertellen van jouw verhaal is het begrijpen ervan.

2) pre-productie

Pre-productie gaat over creatieve ontwikkeling en planning. We zijn duidelijk en nauwkeurig over de details om een ​​vlotte en succesvolle productie van uw visie te garanderen.

3) uitvoering

De productie is waar het concept tot uitvoering komt! Alles draait om de uitvoering van het plan en de visie. Wij zijn innovators. We richten ons op het maken van videoverhalen die uw doelgroep inspireert en activeert.

4) postproductie

In de postproductie zorgen we dat alles bij elkaar komt. In deze fase combineren we alle aspecten tot het gewenste eindproduct.

5) oplevering

Onze taak eindigt niet bij het leveren van uw eindproduct. Wij blijven betrokken als partij om er samen met u voor te zorgen dat ook in de toekomst uw doelen m.b.t. videomarketing worden nagestreefd.