Sfeerverslag

kort en krachtige

samenvatting

7042 Storytellers | video producties | video marketing |
Proef de sfeer

Handig voor evenement promotie

Of je nu een workshop, event, masterclas of ander evenement organiseert. 7042 Storytellers komen naar je toe. Met een sfeerverslag beleven je klanten de herinneringen opnieuw en spreek je je doelgroep aan te komen naar het volgende evenement. Buiten de prachtige sfeerbeelden is het ook mogelijk je verhaal duidelijk over te brengen d.m.v. interviews. Neem nu contact op en wie weet zijn wij bij jouw volgende evenement aanwezig.

Dit krijg je als klant

Als storytellers vertalen we jouw verhaal. Wij helpen je doelstellingen en uitdagingen te verwezenlijken. Het vereenvoudigen van het ongelooflijk complexe.

  • Duidelijke planning en stappenplan
  • Heldere prijsafspraken
  • Professionele kwaliteit video en audio
  • Sfeerverslag dat inspireert en activeert

Overige video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

Laat je overtuigen

No cure no pay

Wij horen regelmatig dat bedrijven het een hoge drempel vinden om te starten met video marketing. Dit vinden wij jammer te horen, juist omdat video marketing kan helpen je bedrijf te laten groeien. Om deze drempel zo laag mogelijk te maken bieden wij een “No cure no pay” mogelijkheid. Wij maken een korte bedrijfsimpressie zonder afname- betalingsverplichting. Je betaalt alleen als je de video afneemt. Wil je de video niet afnemen vinden we dat natuurlijk jammer maar zijn er verder geen betalingsverplichtingen voor je aan verbonden.

Neem contact met mij op

Ik wil graag een sfeerverslag van mijn evenement

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

overtuigd?

neem dan contact op