Vacaturevideo

ervaringen

en anekdotes

7042 Storytellers | video producties | video marketing |
snel en effectief

Vacatures invullen

Wat denk jij dat beter werkt, Een saaie vacature tekst of een vacaturevideo waarin ervaringen, anekdotes en een duidelijk en eerlijk verhaal verteld worden? Precies een vacaturevideo. Wil jij snel en succesvol jouw vacatures invullen? Maak dan gebruik van een onderscheidende vacature video van 7042 Storytellers.

Dit krijg je als klant

Als storytellers vertalen we jouw verhaal. Wij helpen je doelstellingen en uitdagingen te verwezenlijken. Het vereenvoudigen van het ongelooflijk complexe.

  • Duidelijke planning en stappenplan
  • Heldere prijsafspraken
  • Professionele kwaliteit video en audio
  • Vacaturevideo die inspireert en activeert

Overige video mogelijkheden

Steeds meer bedrijven zetten video marketing in om hun doelen te bereiken. Wij leveren als storytellers diverse video oplossingen die je helpen om je doelgroep te inspireren en activeren.

Laat je overtuigen

No cure no pay

Wij horen regelmatig dat bedrijven het een hoge drempel vinden om te starten met video marketing. Dit vinden wij jammer te horen, juist omdat video marketing kan helpen je bedrijf te laten groeien. Om deze drempel zo laag mogelijk te maken bieden wij een “No cure no pay” mogelijkheid. Wij maken een korte bedrijfsimpressie zonder afname- betalingsverplichting. Je betaalt alleen als je de video afneemt. Wil je de video niet afnemen vinden we dat natuurlijk jammer maar zijn er verder geen betalingsverplichtingen voor je aan verbonden.

Neem contact met mij op

Ik wil graag een vacaturevideo laten maken

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

overtuigd?

neem dan contact op