Videoverhalen

Tegenwoordig bestaat het grootste gedeelte van online marketing uit video marketing. De tijd dat je met een enkele afbeelding of tekst het verschil kon maken is voorbij. Video is niet meer weg te denken in de hedendaagse marketingstrategie. Zo vergroot het je merkbekendheid, zorgt het voor meer conversie op je site, versterkt en verduidelijkt het je boodschap en bereik je meer publiek op meer platformen. Op deze pagina zie een selectie van de door ons gemaakte videoverhalen.

[nectar_portfolio layout=”fullwidth” constrain_max_cols=”true” category=”all” project_style=”7″ item_spacing=”8px” lightbox_only=”true” load_in_animation=”fade_in”]
Neem contact met ons op

Ik wil graag overtuigd worden

naam (verplicht)

bedrijfsnaam (verplicht)

e-mail (verplicht)

onderwerp (verplicht)

jouw bericht

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.

Videomarketing

Periodieke video updates van je bedrijf of product

Wij geloven in de kracht van herhaling daarom bieden wij onze klanten video marketing aan. In samenspraak kiezen we het traject dat het beste bij je doelstellingen past. We plannen verschillende video’s op vaste momenten in een vooraf besproken tijdsperiode. Dit heeft voor jou als voordeel; periodieke video updates van je bedrijf, producten of diensten in een tijdperk waarin video marketing steeds belangrijker wordt.

Klanten waarmee wij samenwerken

overtuigd?

neem dan contact op